inloggen

familieberichten op internet

Ben Meijland

4 februari 1985 - 16 februari 2019

Recente condoleances

Donderdag 21 februari, 13:27u

Op ons vakantieadres in Spanje te horen gekregen dat onze lieve, aardige, belangstellende, voorkomende, goedlachse, meelevende, gezellige maar het laatste jaar ook zieke, trieste, wanhopige buurman besloten heeft niet langer te knokken. Wij hebben respect voor jou en je beslissing maar, mijn god, wat laat je een leegte achter. Wat zal ik onze balkonpraatjes missen en zelfs je sigarettenrook dat bij ons naar binnen waaide, zal ik missen nu ik weet wat ik nu weet. Heel veel liefde en sterkte voor je naasten en RIP buurman Ben! Rob en Marian (nr 61)
Door: Marian Hermans

Woensdag 20 februari, 16:27u

Lieve Ben, wat had ik je graag gegund dat je jezelf net zo leuk vond als vele anderen, dat je je gevoel hiermee moest afkopen is verschrikkelijk. Ik ben blij dat ik je heb mogen kennen en wens je ouders, broer, zus, vrienden en andere familie alle kracht toe om zon leuke kerel te moeten missen. Ook ik ga je missen op de kermis of op een festival. Rust in vrede Kanjer.
Door: Nancy Stapelkamp

Woensdag 20 februari, 10:56u

Geheel perplex en vol ongeloof. Zo n ontzettend leuke vent die uit het leven stapt. Ben wat zal je gemist worden man. Ik ken je van de vrienden groep van Piet en van Dok en gewoon uit het sociale leven. Altijd een praatje en een lach en dan hoor je dit, heel onwerkelijk. Ik wens al zijn naasten ontzettend veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd. Rust zacht kerel.
Door: Paul van Eerden

Meer condoleances >>>