inloggen

familieberichten op internet

Jan P. Steers

Condoleanceregister

Recente condoleances

Dinsdag 06 juni, 16:25u

Ome jan ik ben u nooit vergeten!!
Door: Peter

Donderdag 31 december 2015, 22:32u

Ook wij hebben u altijd erg gewaardeerd, na u te hebben geconsulteerd, met uw bijzondere gave. Het was in 1977 maar het is ons altijd bij gebleven. Fam. Jan Verhoeven Heusden.
Door: Jan Verhoeven

Dinsdag 23 december 2014, 07:00u

Jan, ik heb je maar heel kort gekend in Bali maar ik dank je voor de waardevolle informatie die jij mij gaf Theo
Door: Theo de Bruijn

Donderdag 17 mei 2012, 18:50u

Lieve meneer Steers oftewel Ome Jan, heel hartelijk dank voor alles wat u voor ons heeft gedaan. U heeft ons altijd gastvrij en liefdevol ontvangen en het is ongelooflijk wat u met uw gaven kon. U heeft zo veel goed gehad met uw voorspellingen. Nooit zal ik vergeten dat ik twee keer bij u heb gegeten en ik heb dat altijd een hele eer gevonden om met een van de beste en meest gerenomeerde paragnosten van ons land aan tafel te hebben gegeten. Vandaag heb ik uw graf bezocht en daarna in de kapel een kaarsje voor u opgestoken. Ik moest toen erg huilen. Ik heb sterk het gevoel dat ik iemand ben verloren. Ik ben nu heel verdrietig, maar ook heel blij dat ik u ooit heb gekend en ik zal altijd aan uw woorden denken als ik me naar voel of bang ben. Rust zacht, lieve Ome Jan en rust in vrede. Remon en fam
Door: Remon en fam.

Woensdag 16 mei 2012, 15:17u

Lieve Jan, dank voor wat je voor mij hebt gedaan. Familie hierbij onze condoleance en sterkte gewenst. Jan was een goed mens en hielp zeer vele.
Door: Mijno en Rita

Dinsdag 15 mei 2012, 11:40u

Lieve Jan rust zacht en je zal bij ons altijd in onze harten blijven leven , zeker nu we onze kleine Kick hebben dankzij jou ! Onwijs bedankt voor je liefde , warmte en gastvrijheid , we zullen je missen iedere dag denken we nog terug aan de mooie tijd dat jij ons hoop hebt gegeven op een gezin met kinderen . Dikke missende X Menno, Marijke en Kick Tromp
Door: Familie Tromp

Maandag 14 mei 2012, 21:07u

My dear Jan I will miss you forever, thank you for all of the help and for your friendship. R.I.P.
Door: Margo O'Donnell

Maandag 14 mei 2012, 21:03u

My dear Jan how you touched my heart with your friendly and caring ways. When I first met you in Ireland in 1994 I just thought you were a wonderful caring person. So glad we met again last January and June in Ireland, I know that you will be with us here in Ireland. Jan we will keep up the search you know what that is about. R.I.P.
Door: Shirley Jones

Maandag 14 mei 2012, 19:19u

Ben geschrokken van het bericht van Jan Steers. Hij heeft vele jaren geholpen om ons er door heen te slepen. Later kwam ik alleen naar St.Pancras waar ik heel vaak bij de fam. hebt gegeten en altijd met liefde ben ontvangen. Heb een poos geleden nog via een ander adres geprobeerd om contact te krijgen met je Jan. Daar is helaas nooit geen reactie op gekomen en zodoende heb ik nooit een waardig afscheid kunnen nemen. Bij deze wens ik je Jan dat je in vrede zal rusten en bedankt voor de vele en fijne adviezen.
Door: Cathari

Maandag 14 mei 2012, 08:59u

La in de krant dat Jan Steers is overleden..Ik was al lang zijn woonplaats kwyt.Wat jammer, dat we elkaar niet meer hebben kunnen ontmoeten..Ik condoleer de familie en de vrienden met zijn dood.Jan heeft geen gemakkelijk leven gehad.Ik vond hem een geweldig mens.Heb in de tijd van mijn scheiding veel aan hem gehad.Dank Jan daarvoor. Het ga je goed.
Door: Louise van Onna

Meer condoleances >>>