inloggen

familieberichten op internet

Kevin Brandsma

Condoleanceregister

Recente condoleances

Woensdag 20 juni 2012, 20:53u

Bladerend door het blad 'Álle Hens" zie ik plots je naam onder het kopje "ín memoriam" staan. Ik kan het niet geloven en spel nogmaals je naam. Navraag leert dat het echt zo is. Ik heb Kevin in opleidingsland leren kennen als zeer vriendelijk, hulpvaardig en leergierig mens.Ik wens u heel veel sterkte toe met dit grote verlies.
Door: Karel van Oosten

Vrijdag 11 mei 2012, 18:15u

Wat een bijzonder & ononreterd & ongedwongen mooi afscheid van Ubu.Een heel bijzondere dag voor een heel bijzondere man!Helma, Jaap en anderen, dank dat we hiervan getuigen mochten zijn!Het cafe9 hebben we niet meer gehaald', sorry dat we geen persoonlijk afscheid namen, maar tante Susi is ook geen 18 meer (maar bijna 80).Wij denken aan jullie! Wij gaan contact houden!Liefs van tante Susi, Theo, Auke & Heidien natuurlijk ook van Jelleke & Coen, Daan, Freek(en op afstand ook van Peter en Beatrix)ps Teun en Alfred, wat een geweldige site is dit, het is zo fijn om mee te kunnen leven, jullie hebben dit zo prachtig e9n met humor gedaan, veel dank en jullie ook veel sterkte gewenst!
Door: OokVFHFIIThhtm

Dinsdag 24 april 2012, 20:39u

Lieve Saskia, Isa en Mats Gecondoleerd met het verlies van Kevin. Wat een vreselijk bericht kreeg ik vandaag via Caren te horen. Niet te geloven dat dit gebeurd is. Zo'n jonge vent. Wij denken aan Kevin als een fijne, spontane man. Waar wij destijds mee gelachen hebben en met z'n vieren nog een fles Amaretto soldaat gemaakt hebben. Ik hoop dat jullie met elkaar de kracht vinden om verder te gaan na dit vreselijke verlies. Liefs van Bart Margriet Jelle en Bob
Door: Margriet en Bart

Zaterdag 14 april 2012, 14:27u

Met ongeloofnam ik kennis van het vreselijke nieuws van Kevin die ik op het K I M in Den Helder heb leren kennen als een prachtig mens. Vol plannen en ideen zat hij nog voor de toekomst zoals ik recentelijk nog van hem mocht vernemen. Ik wens familie en vrouw en kinderen kracht, sterkte en samenzijn toe. Harmen Cnossen Chef dirigent Marinierskapel der Koninklijke Marine
Door: Harmen Cnossen

Donderdag 12 april 2012, 22:22u

Vol ongeloof lazen wij het bericht dat onze oude over buurjongen plotseling is overleden. Rust zacht Kevin! Wij wensen zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe om dit verlies te dragen.
Door: Fam. Nederhoed, Nijmegen

Woensdag 11 april 2012, 19:57u

Beste Saskia, Isa & Mats, Woorden schieten te kort om jullie te troosten in dit grote verlies. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd.
Door: Kees, Sharon & Shamanty Stempher

Woensdag 11 april 2012, 17:52u

Beste Saskia Isa Mats, vrienden en familie...met verslagenheid en vol ongeloof heb ik het afschuwelijke nieuws van Kevin vernomen. Voor altijd blijft Kevin mij bij als een warm, blij en positief mens. Ik wens jullie alle sterkte toe die nodig is in deze moeilijke tijd.
Door: Ryanne Verkaart

Woensdag 11 april 2012, 13:50u

Kevin, onze paden kruisten elkaar op verschillende plekken in de wereld. Als laatst in Den Helder, ook daar was het weer als vanouds. Fijne Peer, rust zacht, je zal altijd herinnert worden als een goed mens. QPO
Door: Willem Hof

Woensdag 11 april 2012, 02:54u

Kevin, rust zacht kerel, ik kan het ook nog steeds niet bevatten, ik sprak je die week nog. We heben samen gediend en je was een hele fijne kerel, we hebben ook hele goeie en serieuze gesprekken gehad, maar vooral ook veel gelachen. Ik wens Saskia en je kinderen enorm veel sterkte en kracht om dit grote verlies te verwerken.
Door: Willem Fontein

Dinsdag 10 april 2012, 12:42u

Lieve Saskia, Isa en Mats Verslagenheid en ongeloof meer kan ik er niet over zeggen. Jammer dat we ieder jaar middels een kaartje zeiden we moeten snel eens afspreken, helaas hadden we dat maar gedaan nu is het te laat. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Veel liefs Marion, Ton, Bas en Jeroen de Wit
Door: Marion de Wit