inloggen

familieberichten op internet

Antonius Theodorus Cornelis Maria Nijpels

6 november 1944 - 9 maart 2019

Recente condoleances

Donderdag 14 maart, 08:30u

Ton en ik kenden elkaar sinds midden jaren '70 toen we allebei actief waren voor verbetering van het welzijn in buurten waar wij woonden. Sindsdien zijn we elkaar altijd blijven volgen en tegenkomen in omgevingen waar maatschappelijk engagement voorop stond. Fameus waren Tons optredens met de LOS-microfoon: elke zaterdag in de Helderse binnenstad letterlijk op zoek naar meningen en drijfveren van de man en vrouw in de straat. In zijn gedrevenheid was Ton onnavolgbaar. Ik ken maar weinig mensen die zo in rechte verhouding met hun medemens zijn, zoals Ton dat was. Zonder verborgen agenda's, zonder wanklank. Zo zal ik hem blijven herinneren.
Tineke en (klein-)kinderen: dat jullie veel kracht mogen putten uit zijn nagedachtenis.
Door: Martin van Kralingen

Woensdag 13 maart, 10:40u

Bedroefd vernamen wij het bericht van het overlijden van Ton. Oud-strijder van de sociaal-democratie, gevoelsmens, reporter bij de LOS. Daar had Ton talent voor en kon hij zijn maatschappij-visie kwijt.
Wij hebben warme herinneringen aan hem. Zijn inbreng, zijn natuurlijke charme met name in klein gezelschap deed ons veel genoegen.
Wij, Marjolein en ik, wensen de familie veel steun toe..
Edo en Marjolein Hobbelt

Door: Edo en Marjolein Hobbelt

Dinsdag 12 maart, 12:55u

Lieve Tineke, Dais en Bart, Gecondoleerd met dit enorme verlies. Ton was een fijn mens, waaraan ik heel goede herinneringen heb. Woorden zijn maar lege dingen in dit soort situaties...maar ik zal Ton nooit vergeten. Met hartelijke groet, Dick Berts.
Door: Dick Berts

Meer condoleances >>>