inloggen

familieberichten op internet

Hendrikus Theodorus Maria Uitendaal

15 november 1944 - 31 juli 2017

Recente condoleances

Vrijdag 11 augustus 2017, 12:34u

Beste Ineke ,
Met ontsteltenis heb ik pas gisteren kennis genomen van het overlijden van de heer Hein Uitendaal .
Onder zijn leiding ben ik een kleine 40 jaar geleden gaan werken in Groenendaal - in het restaurant en in de speeltuin waar ik nu 40 jaar later nog steeds werk . Zijn vriendelijkheid , gastvrijheid en openheid naar iedereen zijn in mijn geheugen gegrift , Hij is altijd "Mister Groenendaal" voor mij gebleven . De laatste jaren nog zwaaiend als ik hem toevallig trof , rijdend naar mijn werk , kwamen warme herinneringen aan die begintijd weer boven .
Ik wens u en de familie heel veel sterkte ,
Door: Arja de Waal

Zaterdag 05 augustus 2017, 13:44u

Ineke, kinderen en kleinkinderen,
Als oud klasgenoot en vroegere speelkameraad vernam ik via via het overlijden van Hein. Gecondoleerd met dit zware verlies.
Als horecaman vanaf de zijlijn Hein gevolgd, knap wat hij gepresteerd heeft. Jammer dat hij jullie zo vroeg in verdriet achter heeft moeten laten. Goed te lezen dat er na afloop van de afscheidsdienst het glas op hem geheven wordt als dank voor zijn volmaakte leven.
Sterkte en steun aan elkaar bij de verwerking.

Irene & John Vastenhout
Door: John Vastenhout

Vrijdag 04 augustus 2017, 10:20u

Beste Ineke,
Hierbij wens ik jou en jouw kinderen, heel veel sterkte met dit grote verlies.
Hein is voor mij altijd een groot voorbeeld geweest betreffende de wijze hoe een "baas" om hoort te gaan met zijn personeel;hij had veel humor en altijd opbouwende kritiek. En ook al is het jaren geleden, ik heb altijd zeer veel respect voor hem gehad en gehouden. Een bedreven ondernemer/gastheer en een geweldige "baas"!!
Nogmaals veel sterkte voor allen,
Loek Besse
Door: Loek Besse

Meer condoleances >>>