inloggen

familieberichten op internet

Caroline van der Kooi

16 februari 1958 - 21 september 2017

Recente condoleances

Maandag 04 juni, 16:55u

Ik sluit mij ook laat aan bij Jules, beter laat dan nooit...
Caroline voelde aan alsof ik haar kende, ook al was ik maar kort bij haar. Ik vond haar warm, betrokken en zeer deskundig ineen. Het is onvoorstelbaar dat ze er nier meer is. Ik denk regelmatig aan haar terug.
Door: Debby Ras

Donderdag 17 mei, 08:48u

Lieve familie,
een laat bericht, maar nooit te laat om te herdenken! Soms heb je tijd nodig om te realiseren hoe fijn en ontspannen eerlijk iemand was en in gedachten nog steeds is. Ook al zijn onze ontmoetingen niet groot in getal geweest (met de bijkomstigheid van de rol van tandarts en licht gespannen patiŽnt), toch ben ik haar niet vergeten. Alstublieft en dank!
Door: Jules van der Waals

Woensdag 06 december 2017, 09:53u

Lieve familie, wat een schok vandaag heb ik vernomen dat Caroline is overleden. Wij hebben samen gewerkt in Alkmaar, wij hadden nog regelmatig e-mail contact. Eigenlijk kon ik het niet geloven maar ik lees nu de de condoleance en het is echt waar. Caroline was voor mij een prachtig mens die voor ieder belangstelling had, attent, lief, krachtig, een mama en partner op wie zij allemaal erg trots op was, kortom een mensenmens zoals jullie al zeggen. Alle familie en vrienden van Caroline wens ik veel sterkte en kracht om het verlies van haar een mooie plaats in jullie leven te geven, in mijn hart heeft zij een mooie plek. Dag Caroline
Door: Astrid van der Beek

Meer condoleances >>>