inloggen

familieberichten op internet

Joey Seewald

In de leeftijd van 19 jaar

Recente condoleances

Dinsdag 27 november 2018, 23:56u

Ik denk aan je bro..
Door: Annoniem

Woensdag 11 juli 2018, 17:45u

Diep geraakt ben ik toen ik het tragisch overlijden van uw zoon vernam. Pesters hebben dikwijls geen idee welke schade en leed ze bij hun slachtoffer(s) aanrichten.
Ik vind het heel verschrikkelijk ook al ken ik u niet en heb ik Joey niet gekend. Ik wens u heel veel sterkte en kracht toe.
Door: R.D.

Maandag 09 juli 2018, 13:51u

Mijn verontschuldigingen dat ik nu pas reageer.
Sinds het lezen van uw advertentie in het Noordhollands Dagblad, nu bijna twee weken geleden, is er nog geen dag voorbijgegaan, misschien zelfs geen uur, dat ik niet aan Joey heb gedacht, ook al heb ik hem (en jullie) niet gekend.
Verschrikkelijk, wat zal die jongen geleden hebben, dat hij uiteindelijk geen andere uitweg meer zag.
Ik hoop dan altijd dat hij tenminste in zijn vroegste jeugd nog vreugde in het leven heeft gekend, dat de zon ooit voor hem (en jullie) heeft geschenen.
"Te vaak gepest, te vaak geslagen (!!!!! letterlijk???) enz. t/m maakte zijn leven zwaar". Woorden die mij door merg en been gaan.
Ik begrijp dat jullie met rust gelaten willen worden en daar heb ik alle begrip voor, maar...afgelopen zaterdag las ik in de NRC de rubriek necrologie@nrc.nl het verhaal over een jongen van 26 jaar die enige weken geleden dood in een gracht is gevonden, verdronken. In dit artikel werd geschreven over hoe succesvol deze jongen wel niet was, zowel bij de studie als bij sport.
Is het misschien als eerbetoon aan Joey een goed idee om hem voor deze rubriek aan te melden?
Om te laten zien dat ook het leven van iemand die minder succesvol is geweest, die vele tegenslagen in het leven heeft gehad, er toch wel degelijk toe doet?
En om misschien het pesten een ietsieieitsie te verminderen.
Heel veel sterkte toegewenst!!!!
Door: Geard Klinkhamer

Meer condoleances >>>