inloggen

familieberichten op internet

Jos Melten

Condoleanceregister

Recente condoleances

Dinsdag 16 juli, 23:23u

Veel sterkte en kracht met het dragen van het verlies van Jos.
Door: Ernst en Inge Krelage

Zondag 14 juli, 13:29u

Geen woorden die de pijn kunnen verzachten die jullie moeten voelen. Vreselijk om dit verdriet te moeten meemaken. Wij wensen jullie ontzettend veel liefde, sterkte en kracht om dit immense verdriet te kunnen dragen.
Paul en Jose van der Wijk

Door: Paul en Jose

Vrijdag 12 juli, 20:35u

Weer een lege plaats bij de bassen van ons koor. Ook wij zullen Jos vreselijk missen. Iedereen die hem lief heeft veel kracht, sterkte en troost. Edith - Time to Sing
Door: Edith

Vrijdag 12 juli, 18:15u

Jos is er niet meer. Jos van onze gordijnen. Jos van onze vloerbedekking. Jos van ons behang. Jos van de verf.Jos de boss zoals wij hem thuis noemen. Jos die al vanaf 1985 over de vloer kwam als er weer wat ingemeten moest worden. Altijd aardig, altijd gezellig, altijd in voor een praatje en uiteraard top advies. Nooit meer naar Jos! Ik wens zijn familie heel erg veel sterkte met dit veel te vroege verlies. Jos daarboven blijf je Jos de boss. Bedankt voor alles al die jaren. Ik ga je missen. Lieve groet van je trouwe klant Anja x
Door: Anja

Donderdag 11 juli, 15:22u

Vol ongeloof las ik dat mijn (school)Vriend is overleden.
Dit valt moeilijk te begrijpen.
Veel sterkte voor een ieder die Jos heeft gekend.

Door: Per Blokdijk

Donderdag 11 juli, 13:58u

Lieve Jolanda, het ene moment fotografeer je Annemieke en mij. Een mooi aandenken voor als ik er straks niet meer ben. Het andere moment moet je op deze vreselijke en niet te bevatten, nooit te bevatten manier je man missen zonder afscheid te kunnen nemen. Natuurlijk wens ik je STERKTE, maar het voelt als cliché t.o.v. het verlies dat jij dragen moet. Kus, knuffel en troost van Rob. Morgenavond zijn we aanwezig, maar ik denk niet dat ik de condoleance haal. In gedachten ben ik bij je!
Door: Rob Lieshout

Donderdag 11 juli, 13:50u

Vol ongeloof lazen wij in het Noord Hollands dagblad dat Jos is overleden. Wij zijn er stil van. Het kan en mag toch niet waar zijn. Wij wensen Jolanda, kinderen en kleinkind, maar eigenlijk iedereen die hem kent heel veel sterkte met het verdriet van deze leuke en aardige vent.
Door: Ellie en Edwin Kauw

Meer condoleances >>>