inloggen

familieberichten op internet

IRIS TANGERINK

Condoleanceregister

Recente condoleances

Dinsdag 03 september 2013, 12:26u

Dag Iris, Ik heb je heel lang niet gezien en nu ben je er ineens niet meer. Veel sterkte aan familie en aan al je vliegvriendjes. Nico
Door: nico van meurs

Dinsdag 03 april 2012, 21:38u

Beste Elly, Iris en jou heb ik leren kennen op de Mars, afgelopen zomer. Het lijkt me zo onwezenlijk dat zij er niet meer is. Ik zie haar nog dapper sjouwen aan de schoten om de zeilen te hijsen, zij leek zo sterk. Ik stuur je mijn innig en oprecht medeleven bij deze intrieste gebeurtenis. Van harte alle kracht en sterkte toegewenst bij dit haast onoverkomelijk verlies. Lies (uit Antwerpen)
Door: lies genbrigge

Dinsdag 03 april 2012, 09:21u

Beste Elly, Ik heb jou en Iris leren kennen op de Mars. Iris maakte diepe indruk op me. Door haar ziekte werd haar wereld steeds kleiner. Haar grote liefde, het vliegen kon ze niet meer beoefenen. Iris zocht de grenzen op van de ruimte die haar nog geboden was, ging geen uitdaging uit de weg en haalde uit het leven wat er nog in zat. Vond jullie een byzonder stel. Samen en allebei je eigen hobby op de Mars. Het zal behalve fijn ook wel eens moeilijk geweest zijn met zo een zware lading. Stiekum hoop je op een wonder. Maar het heeft niet zo mogen zijn. Heel veel sterkte en liefs om het verlies van je prachtige en dappere dochter te dragen. Els
Door: els van doorn

Zondag 01 april 2012, 22:05u

Lieve Iris en familie, het is inmiddels bijna 24 jaar geleden dat ik Iris leerde kennen tijdens de introductieweek van de TUE. Al hoewel we niet in dezelfde groep zaten, konden we het erg goed met elkaar vinden. Tijdens onze studententijd zijn we dan ook ontzettend veel met elkaar opgetrokken. Iris was altijd gezellig, humoristisch, sociaal en heel erg betrokken. Na onze studententijd zijn we allebei onze eigen weg ingeslagen en hadden helaas alleen nog maar contact per jaarlijkse kerstkaart. Toen Iris hoorde dat ik inmiddels in ís-Hertogenbosch ben beland, hadden we het plan om weer een keertje iets af te spreken om bij te kletsen. Helaas is dat er nooit meer van gekomen. Ik wist ook niet dat Iris ziek was. Afgelopen woensdag was het ook ín gigantische schok toen ik las dat Iris overleden was. Ongelofelijk zo jong, zo enthousiast, zo krachtig, zo bijzonder. Ik wens jouw familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Iris, ik vond het heel bijzonder om jou te hebben mogen kennen en wens je ín mooie laatste vlucht, rust zacht lieve Iris.
Door: Johan van Ooijen

Zaterdag 31 maart 2012, 14:00u

Samen met Iris gewerkt bij Ben van Dijk in de winkel, zo lief vrolijk, spontaan en helemaal gek van vliegen, lees net dat ze is overleden, dit komt binnen als een mokerslag! Sterkte Simon
Door: Mari & Judith van Kessel

Zaterdag 31 maart 2012, 11:46u

Simon en Hermien , Zo'n klein berichtje in het Udens krantje , waar je opeens heel stil van wordt . Jullie Iris , dat kan toch niet ; je kind verliezen..... We zouden jullie alle kracht willen geven om hiermee door te moeten . Erg veel sterkte van ons , Frans en Marijke ( stemvork westwijk )
Door: Frans en Marijke Heikamp

Zaterdag 31 maart 2012, 11:36u

Lieve Simon, ik hoorde gisteren van Wouter over het verlies van je dochter. Wat immens verdrietig! We wensen jou en je familie alle kracht toe gedurende deze moeilijke dagen en hopen, dat jullie weer je evenwicht weten te vinden met haar in een prachtige herinnering.
Door: Annelies en Alfons.

Vrijdag 30 maart 2012, 12:34u

Lieve Simon en Hermien, Yvonne en ik wensen jullie heel veel kracht en liefde toe met het verwerken van dit ondraaglijke verlies.
Door: Rinie van den Elzen

Donderdag 29 maart 2012, 14:04u

Lieve Iris, tegelijk met jou heb ik leren zweefvliegen. Dat is al lang geleden. Wat hebben we genoten van die tijd. Ik weet zeker dat jij hier ook fantastische herinneringen aan hebt. Leren vliegen is fantastisch en zeker bij een club met leeftijdsgenoten. Het nieuws dat jij er niet meer bent kwam bij mij wel heel hard binnen. Ik wens je ouders en familie heel veel kracht en sterkte toe. Lieve Iris kijk met trots terug op je leven en rust zacht. Hargo Geijbels.
Door: Hargo Geijbels

Woensdag 28 maart 2012, 22:56u

Lieve Iris, Ik kende je van de vliegschool in Eelde. We zaten niet in de zelfde klas maar we hadden een leuk een goed vriendschappelijk contact. Je was een A-typische vlieger in de eendenbijt. Ik vond je grappig en wist dat je heel zachtaardig en lief was! En Slim! Later kwamen we elkaar sporadisch tegen op het bemanningencentrum. Je bleef wie je was. Ik vond je moedig want ik wist en zag dat je het vliegerleven soms zwaar vond. De laatste jaren zag ik je niet meer. Ik wist niet dat je ziek was. Het doet pijn om te lezen dat je bent overleden. Ik had gehoopt dat je het goed zou maken en rust zou vinden in je rol als vlieger en als in gelukkig zou zijn in het leven. Ik hoop dat je veel lieve mensen hebt leren kennen en plezier hebt gehad in wat je deed. Ik wens jouw familie veel sterkte toe de komende jaren bij het haet gemis van zo een lieve meid. Slaap zacht lieve Iris. Slaap zacht. Ik zal aan je denken. Een groet van Boris.
Door: Boris Berkhout