inloggen

familieberichten op internet

Nieuws

Vrijdag 25 oktober 2013, 17:00u

Uitvaartbeurs in Santpoort

Landgoed Duin & Kruidberg, in Santpoort is zondag 10 november van 11.00 tot 17.00 uur het decor voor de Uitvaartbeurs Leven&Sterven. Bezoekers kunnen gratis en op een laagdrempelige manier kennismaken met wat er vandaag de dag allemaal mogelijk is bij een uitvaart.

Ruim 40  bedrijven uit de branche tonen onder meer de laatste trends in uitvaartverzorging en rouwverwerking. Daarnaast zijn er bij deze boeiende lezingen en workshops. De beurs is een aanrader voor wie specifieke wensen heeft voor een persoonlijke uitvaart.Organisator HDC Media presenteert hiermee de derde uitvaartbeurs. Eerdere bezoekers gaven de beurs het waarderingscijfer 8 en roemden het informele en laagdrempelige karakter. 

Programma: 

13.30 - 14.30 uur
Praktijk voor rouw en verlies De Spiegelboog geeft een lezing waarin rouwverwerking centraal staat. Eva Snieder vertelt over onder meer de betekenis van een rouwgroep en het rouwproces. 

15.00 – 16.00 uur
Notarishuis IJmond geeft een lezing over het levenstestament. Wat is een levenstestament, wat kan ik opnemen in een levenstestament en waarom is dit zo belangrijk? 

Op inschrijving tijdens de beurs:
Medium Karin Zentveldt legt op de beurs contact gene zijde door middel van fotoreadings. 

Unieke cakeproeverij:
Uitvaart en cake: ze horen bij elkaar als het spreekwoordelijke eitje bij het dopje. Vijf bedrijven presenteren een bijzondere cakeproeverij. Proef, deel uw mening en ding mee naar een leuke attentie! 

Datum: Zondag 10 november
Tijd: 11.00 tot 17.00 uur.
Lokatie: Landgoed Duin&Kruidberg, Duin en Kruidbergerweg 60, Santpoort Noord.
Entree en parkeren: gratis.

Routebeschrijving: http://www.duin-kruidberg.nl/NL/zakelijk/contact/adresroute/