inloggen

familieberichten op internet

Nieuws

Donderdag 25 oktober 2012, 15:25u

Uitbreiding vestigingen Nunazorg in Noord en Zuidholland

Nunazorg biedt landelijk complete nabestaandenzorg beginnend bij ieders unieke hulpvraag.

 Dit houdt in dat we antwoorden bieden op praktisch, emotioneel, levensbeschouwelijk en spiritueel gebied. Wij delen nazorg niet op in ‘pakketten’: in onze overtuiging kan een mens al deze facetten naast elkaar nodig hebben.

In onze werkwijze gaan we uit van de eigen kracht van de nabestaande, en helpen alleen als dat echt nodig is.

Om de nabestaanden zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij volledig thuis in de, aan verandering onderhevige, voorzieningen die geboden worden. Dat vraagt veel tijd en aandacht.

Nunazorg  belt nabestaanden in opdracht van een uitvaartondernemer of organisatie waarmee zij een samenwerking heeft.

Het eerste contact met Nunazorg verloopt altijd telefonisch. We beantwoorden vragen en als er hulpvragen zijn zoeken we naar de best passende oplossing voor elke unieke situatie. Daarbij informeren wij de cliënten onafhankelijk en zo volledig mogelijk over de mogelijkheden.

Vervolgens houden we contact zo lang als dat wenselijk is. Gaandeweg kan de hulpvraag veranderen of blijken dat de begeleiding niet voldoende is. Door middel van deze werkwijze  kunnen we tijdig inschatten of er te grote verstoring van het dagelijks leven dreigt.

Wanneer we constateren dat er een hulpvraag is waar nog geen antwoord op is binnen b.v. een gemeente  dan zullen wij met de juiste personen in contact treden en kijken hoe er een hulpaanbod gecreëerd kan worden.

Nunazorg is gestart als Landelijke organisatie in het oosten van het land. Door de unieke werkwijze volgden snel daarna Amsterdam, Leiden en Winterswijk. Deze zomer zijn daar de vestiging in Haarlem en Alkmaar bij gekomen en we verwachten nog meer uitbreiding voor het eind van het jaar.

Voor informatie kunt u de website bezoeken: www.nunazorg.nl

Vestiging Leiden
Milou Demaret

Vestiging Amsterdam
Sandra van den Berg

Vestiging Haarlem
Mascha Botter

Vestiging Alkmaar
Sandy van Zeyl