inloggen

familieberichten op internet

Recente berichten

Maria Elizabeth Rootlieb-Hartog Frans Mossel Wilhlemiona Duinmeijer-Sijm Geke Timmer Clara Maria Fierstra-Stassen Elisabeth de Niet-Gravemaker Cornelis Anthonius van Paradijs Harry Steenbrink Margarteha Ida Maria van der Voort Bas van Stee

AdvertentieRecente condoleances

Gisteren, 12:09u

Gerrit Willem van der Gugten

Innig medeleven in jullie verdriet bij het heengaan van Gert.
Veel sterkte in deze moeilijke periode !
Luc en Carine Seys-Corneillie en familie
Door: sedaflor

Zaterdag 25 februari, 17:51u

Horst Seidel

May God ease your pain.
Door: LEON AND ANKE SWO0PES

Zaterdag 25 februari, 09:23u

Klaas Wink

Geschrokken zijn we. Ook al zie je elkaar niet, je bent verbonden door vele mooie herinneringen. Wij vonden jou juist bijzonder met het uitvinden van van alles. Duo stockcar, het milieu dat jou steeds boeide... enz. Bedankt Klaas voor wat jij met Marga aan je zijde voor ons betend heb.
Door: Cobi v.d. Gragt

Vrijdag 24 februari, 23:37u

Mary Theresa Devasahayam

Uit het oog maar nooit uit het hart, liefs en vrede van mij.
Door: L

Vrijdag 24 februari, 21:55u

Henk Bakker

Als collega had Henk altijd tijd voor een praatje. Ik hou van zijn humor, zijn kijk op zaken en zijn manier om bepaalde dingen te relativeren. Hoewel ik 2 jaar zijn directe collega was en nu al 1,5 jaar niet meer, zal ik hem missen. Ik wens alle familie, vrienden en collega's veel sterkte met de verwerking van het verlies. En een dikke kus voor Henk (zou hij fijn gevonden hebben).
Door: Juliette

Vrijdag 24 februari, 20:15u

Jaap Buisman

Joke, sterkte met het verlies van Jaap. Ik heb veel geleerd van Jaap en hij heeft me kansen gegeven toen ik nog jong was.
Door: Conrad Kerssens (oud werknemer)

Vrijdag 24 februari, 18:39u

Peter Pijkeren

Lieve Peter. oud klasgenoot jeugdvriend en buurman op de Klaproos woonblok..
Je lach en je positieve energie,leuk gesprek word gemist hier op de Klaproos.. Mijn condoleance gaat uit naar de Familie,vrienden kennissen . Vandaag aanwezig geweest bij de condoleance om 11:15 ,met mijn onderbuurvrouw Denise van de klaproos21. Vanmorgen eerst op pad geweest voor een kattenknuffel voor Peter ,Gezelschap voor het hiernamaals. een mooie bos witte rozen en 2 kaartjes in envelope.. Er waren veel mensen aanwezig bij de condoleance.. Dat was prachtig... Mooie muziek,en verhalen van je familie.. Nooit verwacht dat je er plotselling niet meer bent als naaste buur en vriend.. rust zacht vriend,en hoop dat je pa je onder de hoede neemt daarboven.. De katten zullen je missen hier vriend.. sterkte aan allen Met vriendelijke groeten, Michael de Ru klaproos 19 en naaste buren van ons woonblok..
Door: Michael de Ru

Vrijdag 24 februari, 15:41u

Peter Rippen

With deepest sympathy
Door: Irene en Kees volkamp ierland

Donderdag 23 februari, 22:56u

Herman Bierman

Beste familie,

Momenteel ben ik in Spanje en ben derhalve niet in de gelegenheid om jullie persoonlijk te condoleren, zodat ik dat langs deze weg doe. Herman was een ‘groot’ Bussumer die zeer begaan was met zijn directe leefomgeving Zeer terecht is hij daar voor tot ridder geslagen.

Ik wens jullie sterkte in deze moeilijke dagen.

Met hartelijkke groet
Door: Han Hagen

Donderdag 23 februari, 22:21u

C.M. Veltmeijer

Wat een prachtig mens was u. Mijn gedachten gaan uit naar alle mensen die u achterlaat. Heel veel sterkte met het verlies van een engel op aarde.
Door: Ingrid Boelens

Bericht zoeken

Gebruik één of meer van de onderstaande velden om een bericht te zoeken.