inloggen

familieberichten op internet

Recente berichten

Minne Faber Marinus Eerenberg Trijntje de Jong - Kwast Piet Cornelis Donker Klaas Haverkamp Robert Hans van Erp Elizabeth Johanna Grooteman - van Jaarsveld Cornelis Anton Hayo Bosch Martha Kunis-Oud Roland Friedrich Gantzert

AdvertentieRecente condoleances

Gisteren, 19:05u

Pernette Cameron

Paul, gecondoleerd.

Het was een voorrecht haar gekend te mogen hebben.
In 2014 hadden we een leuk collegiaal contact in Amsterdam over de hotelmonitor. Na afloop vertelde ze in de trein dat je nog regelmatig actief sport met je dochters.
Graag had ik nog een keer van haar verloren op het schaakbord, zoals mijn schaakvriend Guus van Dijk overkwam 20 jaar geleden. Dit moet dan maar in het tweede leven gebeuren.

Groet, Ad Reijneveld, gemeente Haarlemmermeer en schaakclub de Uil
Door: Ad Reijneveld

Gisteren, 17:02u

Louise Yvonne Maria Peerdeman

lieve Loes
vandaag hoorde ik via Kitty dat je niet meer hier was,maar nu hopelijk samen met je moeder aan de overkant bent ,waar je vrede en rust mag ervaren.We hebben samen mooie dingen beleefd ,helaas hadden we ook beiden een beperking waardoor we soms niet samen door 1 deur konden. Ik wil je blijven herinneren als een positief zeer gevoelig en liefhebbend mens. Liefs van een vriendin
ook al zag ik je niet in gedachten was je nog vaak bij me
de familieleden wens ik sterkte na zo,n groot verlies van moeder en zus.
Door: Ingeborg van der Heiden

Gisteren, 15:14u

Elizabeth Leenhouts

Liefe mevrouw. Leenhouts, ik ben U vaak tegen gekomen en goede gesprekken gehad na het overlijden van mijn vrouw nu al meer dan 20 jaar geleden maar nog altijd dankbaar.rust in vrede en dank dat ik U gekent heb.
Door: Johan Hoogenkamp

Gisteren, 12:27u

Elizabeth Leenhouts

Lieve Elisabeth,

Al 20 jaar mijn lieve oudste vriendin, ik ga je missen. Ik ga je positieve stem, je leuke verhalen en lieve telefoontjes missen.
Doe de groetjes aan mijn zoon, zorg goed voor hem.

Dikke knuffels
Daphne
Door: Daphne Schuring

Donderdag 15 maart, 21:14u

Pernette Cameron

Wat een schok om te vernemen dat Pernette is overleden. Ik herinner me Pernette bij schaakclub HWP Haarlem als een zeer sympatieke, zwijgzame en onverzettelijke schaakster.
Ik condoleer Paul Tuijp, onze zeer gewaardeerde voorzitter, zijn dochters en de familie met dit zware verlies. Helaas ben ik niet in de gelegenheid om bij het afscheid te zijn, maar ik ben ik gedachten bij jullie.
Door: Willem Mook

Donderdag 15 maart, 19:43u

Arend Carl Willem Koster

Hallo allen,
Gecondoleerd met vader Koster.
Sterkte en met een warme groet,

Rob.
Door: Rob Bais

Donderdag 15 maart, 15:36u

Collin Bruin

Woorden schieten te kort.
Een ster is er geboren aan de hemel. Je ouders hadden liever een ster in huis gehad. Heel veel sterkte met dit grote verlies
Ook voor opa's en oma's ooms, en tantes.
Door: Jeanette

Donderdag 15 maart, 14:13u

Isaac Wortel

Van harte gecondoleerd met het verlies van uw dierbare Isaac Wortel. Uit de advertentie begrijpen wij dat het laatste stuk van zijn leven niet gemakkelijk is geweest , mogelijk verlicht dat enigszins het verdriet over zijn heengaan. Wij wensen u alle sterkte toe om dit verlies te verwerken. Ik weet niet of wij familie zijn Ik en mijn broers en zussen zijn nazaten van Piet Wortel en Jacoba Wilhelmina Das (Horst) Mijn opa en oma komen ook uit Noord Holland.
Door: Jan Wortel

Woensdag 14 maart, 21:14u

Rob Plasschaert

Het was een schok maandag in de krant te vernemen dat Rob is overleden. Ik heb prettig met hem samengewerkt bij het archief en wens de familie alle sterkte en troost met alle goede herinneringen aan hem bij de verwerking van dit verdriet
Door: Hans Krol

Woensdag 14 maart, 19:45u

Johan Frederik Schaufeli

Dag Johan,

Je was onze Warmonderhof kamermaat, van Guy en mij twee jaar lang.
Je manier van omgang met dieren heeft diepe indruk gemaakt.
Ze zeggen wel eens, dat je een land kunt beoordelen aan de manier waarop ze met dieren omgaan, nou dan kunnen ze van jou wat leren.
Goed dat we elkaar nog een keer gezien hebben tijdens de reŁnie, je was ouder en rustiger geworden, maar de lach in je ogen was er nog.
We hebben veel plezier gehad op de Warmonderhof, daar denk ik graag aan terug.
Als er een leven na de dood is hoop ik dat jij een van de personen bent voor een goed gesprek.

Veel sterkte voor je vrouw en kinderen.

Ernst

Door: Ernst du Pon

Bericht zoeken

Gebruik één of meer van de onderstaande velden om een bericht te zoeken.