inloggen

familieberichten op internet

Frits Heeremans

4 augustus 1938 - 16 april 2012

Recente condoleances

Donderdag 19 april 2012, 17:47u

Wat ben ik geschrokken van het bericht van je overlijden.Vorige week zag ik je nog aan het waterkantje bij je steiger staan,kon niet stoppen om te vragen hoe het met je ging,er stonden auto's achter mij en dacht toen ach,ik zie je een dezer dagen wel! Dus niet!Wat hebben wij een fijne en gezellige tijd in het bestuur van ons park gehad samen met o.a.Adrie en Bert..Jij eerst als technisch adviseur en later als voorzitter.Heel veel problemen tegengekomen en geprobeerd op te lossen.Even bijpraten komt niet meer,ik zal je missen!!
Door: MariŽlla

Donderdag 19 april 2012, 17:18u

Heel veel sterkte met het verlies van Frits. Ik ken Frits uit de tijd van het bowlen in De Zoete Inval omdt ik daar destijds in de bediening werkte.
Door: tineke kroon

Donderdag 19 april 2012, 15:18u

Wat verdrietig dat we je nu al moeten missen Frits! Ik heb genoten van de tijd dat we gezamenlijk aan de bestuurstafel zaten van ons mooie park De Groene Liede. Wat heb je altijd veel energie en inzet getoond. Na besluitvoering een gezamenlijk biertje of de gezellige kerstbestuursvergaderingen waar we na afloop hartelijk konden lachen om diverse grappige anekdotes maakte de avonden en de zin om de bestuurstaken weer op te pakken compleet. Bedankt voor je goede raad en adviezen. Wens Connie, familie en vrienden heel veel sterkte toe Brigitte
Door: Brigitte

Meer condoleances >>>