inloggen

familieberichten op internet

Co Hesselman

24 januari 1953 - 21 augustus 2010

Recente condoleances

Donderdag 04 oktober 2012, 10:59u

Ik ken Co van vroeger, waarschijnlijk zoals zo velen, en ik vroeg me de laatste tijd af waarom ik hem nooit meer zag. (Zodoende deed ik 10 minuten geleden een Google search en kwam ik hier.) Co leerde ik kennen met snookeren in de Arnoldy straat bij de E.H.B.A. Later zag ik hem ook vaak rijden in zijn Ymere busje in de buurt, herstelwerkzaamheden doen in huurwoningen. Ook zag ik hem regelmatig in de Dekamarkt met zijn vrouw. Dan maakten we even snel een praatje. Helaas is het nu duidelijk waarom Co \'verdween\'. Co was een aardige vent. Altijd in voor een praatje, altijd behulpzaam, altijd hardwerkend en recht door zee. Zal nog vaak terug denken aan gezellige avonden in de Biljart Academie. Aan de nabestaanden een verlaat sterkte toegewenst.
Door: Ed

Donderdag 16 september 2010, 12:59u

Lieve broer Co, Nog steeds is het onwerkelijk dat je niet meer onder ons bent. Ik zal je de rest van mijn leven blijven missen.
Door: Ton

Woensdag 25 augustus 2010, 09:25u

Lieve Co, Wat was het moeilijk gister afscheid van jou te moeten nemen. We bleven maar kijken en onbewust hoopten we dat je weer wakker zou worden. De strijd was oneerlijk maar je hebt hem zeer moedig gedragen en we hebben een groot ontzag voor je! Nooit meer samen varen, wat zullen we je enorm missen! Vergeten doen we je nooit. Rust nu maar uit, je hebt je strijd gestreden en je bent en blijft een KANJER! Liefs, Ton en Anneke
Door: Anneke

Meer condoleances >>>