inloggen

familieberichten op internet

Sjef Graat

23 augustus 1947 - 23 mei 2012

Recente condoleances

Woensdag 26 september 2012, 16:07u

Beste familie, Net kwam ik er toevallig achter dat Sjef nog maar kort geleden overleden is. Gisteren heb ik in mijn blog nog beschreven hoeveel steun ik aan Sjef heb gehad. Hij was een geweldige vent waarbij je je ei goed kwijt kon. Vergelijkbare beschrijvingen hoor ik van andere getransplanteerden die door hem begeleid zijn.
Door: Marin Snijders

Maandag 04 juni 2012, 19:15u

Nou wat n akelig bericht is dit, Sjef plotseling overleden! Wat zullen de familie en vrienden hem missen, wens hun veel sterkte daarbij! Na een mooie missie in het ziekenhuis, zou hij toch welverdiend van zijn vrije tijd kunnen gaan genieten. Dat is dus helaas niet zo.
Door: Angeline de Graaff

Woensdag 30 mei 2012, 12:58u

Lieve Sjef, ben een weekje in Frankrijk, koop daar een volkskrant en lees dat je plotseling overleden bent. Begrijp er niets van , we zouden deze maand samen stoppen met werken ! Jij een week eerder dan ik !. Dertig jaar gelden gingen we samen naar het H.O.I. je was alijd mijn maatje. Ben erg verdrietg.Kan er helaas niet bij zijn donderdag maar , zal heel erg aan je denken. Dag lieve Sjef, bedankt voor je vriendschap Carla
Door: Carla van Erp

Meer condoleances >>>