inloggen

familieberichten op internet

Paul van Herwijnen

29 mei 1949 - 8 juli 2012

Recente condoleances

Donderdag 19 juli 2012, 18:07u

Lieve familie, Woorden schieten altijd tekort om een verlies als dit te benoemen. Wij wensen jullie heel veel sterkte om dit verlies en verdriet te verwerken.
Door: Reny en Frank

Maandag 16 juli 2012, 10:38u

Het droeve nieuws kwam mij hier in Frankrijk ter ore. Hoewel het alweer bijna een jaar geleden is dat Paul en ik elkaar spraken, blijft de herinnering aan onze vroegere samenwerking mij helder voor de geest. Altijd opgeruimd, altijd aanwezig. Onze inspanningen om Quasar Management Center vorm te geven vergeet ik niet snel. Paul was iemand die boven het maaivlak uitstak, een markante en erudiete man die veel te vroeg is gegaan. Voor Hilda en de familie veel sterkte met dit groot verlies.
Door: Maarten E.C. Heyman

Zaterdag 14 juli 2012, 13:07u

Ik zag de advertentie in de Volkskrant en die kwam als een schok. Ik heb Paul lang niet gezien, maar bewaar hele goede herinneringen aan hem. Ik was een collega lang geleden in het vormingswerk in Velsen-Noord. Hij reed altijd met mij mee achterin de eend bestel, samen met nog twee collega's. Grote man, altijd met veel humor, Als ik hem weer tevoorschijn tover, zie ik een machtige indiaan en dat beeld koester ik dan even. Sterkte met het verlies.
Door: Sjef de Heij

Meer condoleances >>>