inloggen

familieberichten op internet

Kevin Brandsma

6 februari 1968 - 5 april 2012

Recente condoleances

Woensdag 20 juni 2012, 20:53u

Bladerend door het blad 'Álle Hens" zie ik plots je naam onder het kopje "ín memoriam" staan. Ik kan het niet geloven en spel nogmaals je naam. Navraag leert dat het echt zo is. Ik heb Kevin in opleidingsland leren kennen als zeer vriendelijk, hulpvaardig en leergierig mens.Ik wens u heel veel sterkte toe met dit grote verlies.
Door: Karel van Oosten

Vrijdag 11 mei 2012, 18:15u

Wat een bijzonder & ononreterd & ongedwongen mooi afscheid van Ubu.Een heel bijzondere dag voor een heel bijzondere man!Helma, Jaap en anderen, dank dat we hiervan getuigen mochten zijn!Het cafe9 hebben we niet meer gehaald', sorry dat we geen persoonlijk afscheid namen, maar tante Susi is ook geen 18 meer (maar bijna 80).Wij denken aan jullie! Wij gaan contact houden!Liefs van tante Susi, Theo, Auke & Heidien natuurlijk ook van Jelleke & Coen, Daan, Freek(en op afstand ook van Peter en Beatrix)ps Teun en Alfred, wat een geweldige site is dit, het is zo fijn om mee te kunnen leven, jullie hebben dit zo prachtig e9n met humor gedaan, veel dank en jullie ook veel sterkte gewenst!
Door: OokVFHFIIThhtm

Dinsdag 24 april 2012, 20:39u

Lieve Saskia, Isa en Mats Gecondoleerd met het verlies van Kevin. Wat een vreselijk bericht kreeg ik vandaag via Caren te horen. Niet te geloven dat dit gebeurd is. Zo'n jonge vent. Wij denken aan Kevin als een fijne, spontane man. Waar wij destijds mee gelachen hebben en met z'n vieren nog een fles Amaretto soldaat gemaakt hebben. Ik hoop dat jullie met elkaar de kracht vinden om verder te gaan na dit vreselijke verlies. Liefs van Bart Margriet Jelle en Bob
Door: Margriet en Bart

Meer condoleances >>>