inloggen

familieberichten op internet

Jaap Tybout

23 augustus 1947 - 14 juli 2012

Recente condoleances

Woensdag 01 augustus 2012, 14:20u

Familie Tybout, vorige week vernam ik dat Jaap was overleden. Ik kende hem als docent op de Frederk Muller Akademie. Hij kwam in september 1975 het lokaal in met zo\'n een gele plastic Schiphol tas om ons het vak Onderwijskunde te geven. Waar het vak overging weet ik niet meer. Maar Jaap herinner ik mij nog goed. Ee man met veel humor ( koppes) en waar je een hoop lol mee kon beleven. Altijd in voor een geintje of een biertje in het cafe de Doffer. Ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies.
Door: Marijke Rooijers

Dinsdag 31 juli 2012, 09:48u

Vandaag vernam ik van het overlijden van Jaap. Mijn condoleances voor hem en wens vrouw, kinderen en familie veel sterkte met dit verlies.
Door: Margreet Tybout

Zaterdag 21 juli 2012, 10:29u

Beste familie Tybout, Ik wens jullie veel sterkte met jullie verlies van Jaap hier op aarde. Jaap heeft goede dingen nagelaten... Ik zie wekelijks mensen tot herstel komen door Brainmanagement en ik ben daarom erg dankbaar dat ik de opleiding nog heb kunnen volgen bij Jaap. Ik hoop dat de bemoedigingen en getuigenissen van wat Jaap heeft betekend voor anderen jullie ook tot troost zullen zijn in jullie gemis.
Door: Aswintha Mandemaker

Meer condoleances >>>