inloggen

familieberichten op internet

Kim van Zoonen

25 mei 1977 - 15 juli 2012

Recente condoleances

Dinsdag 24 juli 2012, 15:08u

Beste Ria, Loek en verdere familie. Vanochtend kreeg Leni Jimmink ons eindelijk te pakken om het vreselijke nieuws te vertellen. Lieve vrienden, konden we maar iets doen om jullie leed te verzachten. Wij hopen dat jullie de kracht zullen krijgen om door te gaan en er te kunnen zijn voor Cas. Heel veel sterkte gewenst van Martin van der Hoek en Nico Vaandrager.
Door: N.A. Vaandrager

Maandag 23 juli 2012, 02:31u

Lieve kim, je was op het verkeerde moment en op de verkeerde plaats.. Je zat vol creatieve plannen, je leven was zo vervult met liefde je mooiste wonder Cas... Ik denk nog dagelijks aan je en zal je erg missen! Ik beloof je een steun te zijn voor je paps mams frank Cas en natuurlijk je zusje leo, sies en Friso.... Ik hoop dat je van boven hen veel kracht zult sturen....want je bent onmisbaar... Rust zacht kim......x lieve leo ik zal er altijd voor je zijn. En nogmaals wens ik de hele familie, vrienden Cas en Frank heeeel veel sterkte met dit ondragelijke verlies....
Door: Fam. Praat

Zondag 22 juli 2012, 11:00u

Lieve Familie van Kim. wat een Groot Verdriet en een Groot verlies is op Jullie levenspad gekomen. Wat zal Kim een grote leegte achterlaten. We hopen dat Jullie omringd worden met Liefde die Jullie de kracht geeft om het verlies van Jullie Kim te verwerken. Veel Liefde ,Sterkte en Kracht toegewenst. Rob en Truus Wiltenburg.
Door: Truus Wiltenburg

Meer condoleances >>>