inloggen

familieberichten op internet

Maria Kuijt - van Gelderen Miriam

9 december 1939 - 2 september 2011

Recente condoleances

Donderdag 03 september 2015, 10:41u

Alweer vier jaar zonder jou, wat is het aan de ene kant alweer lang geleden. Aan de andere kant zijn er van die momenten dat het wel gisteren leek dat met ons Zeeland was toen Benjamin net was geboren. Wat waren we gelukkig. Die foto van jou is nog altij mijn bureaublad.
Door: Jacco

Maandag 23 februari 2015, 20:25u

Lieve mama, we zijn het huis aan het uitruimen. Papa woont sinds vorige week op zijn nieuwe flat. We moeten heel veel weggooien dat gaat niet anders, maar het is verdrietig om al je spullen en vele briefjes en aantekeningen weg te moeten doen. Om nog een keer door ons vertrouwde maar nu zo lege huis te lopen. Gelukkig is er nog veel om je te herinneren en hoe fijn we het daar hebben gehad. We missen je erg op zulke momenten.
Door: Pieter

Zondag 21 december 2014, 21:45u

Lieve mama, bijna kerst en mijn verjaardag. We halen herinneringen op nu pa het ouderlijk huis gaat verkopen en hij in februari al verhuist naar de Stevenshof. We missen je en zullen ons ouderlijk huis missen, maar het is al lang niet meer hetzelfde. Het doet toch pijn al jouw spullen weg te moeten doen.
Door: Pieter

Meer condoleances >>>