inloggen

familieberichten op internet

Piet van den Oever

18 april 1955 - 18 augustus 2012

Recente condoleances

Maandag 27 augustus 2012, 12:52u

Als oud-collega wens ik de familie veel sterkte bij dit verlies. Piet was een fijne collega, altijd vriendelijk en hulpvaardig. Vele jaren waren we collega\'s eerst in IJmuiden bij Scheveningenradio en later in Den Haag bij Station 12 bij de Customer Service. We shall remember him!
Door: Leo Maarse

Vrijdag 24 augustus 2012, 11:34u

Piet ken ik eigenlijk al vanaf mijn geboorte,ik ben n.l. 10 dagen voor hem geboren en we zaten samen in de box bij oma Kulk. Op de kleuterschool waren we ook samen,daarna zijn we allebei naar een lagere school gegaan,maar kwamen elkaar weer tegen op de \"Bestevaer MAVO\". De zee heeft ons altijd getrokken,Piet ging naar de zeevaartschool en ik ging op een hektrawler varen.Ik denk dat we de genen w.b. Het varen van onze opa Kulk hebben meegekregen. Later kwamen we elkaar nog vaak tegen,ook op de boulevard als we \'s avonds met de hond nog een \"wurfje\" pikten en het gesprek altijd weer uitdraaide op schepen en varen. Anneke,Mart,Gert en Dominique en verdere fam.,speciaal ook ome Maart en tante Grie veel sterkte toe voor de komende tijd. Ik kon niet komen condoleren of op de begrafenis zijn omdat ik zee zat,maar in gedachte was ik bij jullie. Veel sterkte nogmaals,neef Dick.
Door: Dick van Duijn

Woensdag 22 augustus 2012, 17:09u

Ik ken Piet m\'n leven lang al. Onze moeders zijn zusters. Als kind zagen wij elkaar veel. Later kwam ik bij hem en z\'n vrouw Anneke op verjaardagen van m\'n oom en tante. Altijd heel gezelllig. Veel lachen, z\'n z\'n humor was een waardevol bezit en zo had hij nog meer sterke eigenschappen.. Ik wist dat het bericht van z\'n overlijden er aan zou komen en toch schrok ik enorm toen ik het hoorde. Mijn gedachte en ook die van mijn ouders (tante Leni en Ome Dick) zijn bij Anneke, Gert, Mart, Dominique en ook bij z\'n ouders
Door: René van Duijn

Meer condoleances >>>