inloggen

familieberichten op internet

Femke Janssen

In de leeftijd van 40 jaar

Recente condoleances

Maandag 22 oktober 2012, 21:40u

Stil ik kende je niet echt , gewoon een (tweede) moeder van een prachtig joch , iemand van in het voorbijgaan en nu ben jij voorbij gegaan, zomaar een vrouw van voorbij. Ik denk aan Max , aan zijn broertje en zijn vader en al die anderen die jou missen De mensen van voorbij De mensen van voorbij wij noemen ze hier samen. De mensen van voorbij wij noemen ze bij namen. Zo vlinderen zij binnen in woorden en in zinnen en zijn wij even bij elkaar aan t einde van het jaar. De mensen van voorbij zij blijven met ons leven. De mensen van voorbij ze zijn met ons verweven in liefde, in verhalen, die wij zo graag herhalen, in bloemengeuren, in een lied dat opklinkt uit verdriet. De mensen van voorbij zij worden niet vergeten. De mensen van voorbij zijn in een ander weten. Bij God mogen ze wonen, daar waar geen pijn kan komen. De mensen van voorbij zijn in het licht, zijn vrij.
Door: Elly

Zondag 21 oktober 2012, 17:32u

Een donderklap bij heldere hemel....een oudklasgenootje van mij is niet meer.....lieve femke ik zal je nooit vergeten.....heel veel sterkte voor familie vriend en zijn kinderen.
Door: Silvana Karels-Pittana

Zondag 21 oktober 2012, 12:56u

Wat een schok, Femke die zo vol levenslust was is er niet meer. Lieve mensen heel veel sterkte toegewenst met het dragen van dit verlies.
Door: Anneke MCMeekin

Meer condoleances >>>