inloggen

familieberichten op internet

Jaap Appelman

18 december 1944 - 21 september 2012

Recente condoleances

Zondag 21 september 2014, 08:52u

2 jaar uit me leven maar niet uit mijn hart, Het enige dat werkelijk telt, is de liefde die we hebben geschonken en de liefde die we hebben ontvangen.
Door: Annie

Zaterdag 21 september 2013, 13:22u

Lieve Jaap 1 jaar uit dit leven. Ik mis je stem, ik mis je lach. Ik mis alles van elke mooie dag. Ik mis het simpele \"even\" samen zijn, Maar ik hou in mijn handen een heel klein doosje, en in het doosje zit een geschenk van MIJ voor JOU. Het doosje is niet zo belangrijk maar de inhoud veel meer, Ik zal je nooit vergeten , Voor altijd in mijn hart. Annie.
Door: Annie

Maandag 21 januari 2013, 10:54u

Lieve Jaap Nooit zal ik je vergeten, we hebben elkaar steeds in de ogen gekeken. Jouw lach zit in mijn herinnering gesloten, we hebben vele vreugdevolle items besproken. Je bent niet van mij weggegaan, we ontmoeten elkaar in een volgend bestaan. Onze liefde hebben we aan elkander gegeven, jij en ik hebben veel geleerd van dit leven. Daarom moet afscheid niet treurig zijn, maar het gevoel van warme zonneschijn. Die/jou warmte mag ik nog steeds voelen, met liefde berijk je vele doelen. Ook voor hen die hier op aarde blijven kan de liefde helen, ik dank het bestaan dat we de liefde hebben mogen delen. Lievi ik hou van je. Annie.
Door: Annie

Meer condoleances >>>