inloggen

familieberichten op internet

Chiel Brat

17 september 1989 - 13 augustus 2012

Recente condoleances

Maandag 20 augustus 2012, 01:35u

beste / bert ,anneke zit ik elke avond te vissen , bij jullie aan de overkant kreeg ik vanavond (zondag) het pas te horen !! wat verschrikkelijk voor jullie wat er gebeurt is ik wens iedereen .. hierbij heel veel sterkte met dit verlies ik genoot van chiel zn drum sessies , als ik zat te vissen !!
Door: ed lems

Maandag 20 augustus 2012, 00:23u

Beste familie en vrienden van Giel, met grote verbazing en verslagenheid hoorde ik enkele uren geleden het nieuws van het overleden van Giel. Het klinkt onwerkelijk en onverdraaglijk. Ik wens iedereen heel veel sterkte met het verwerken van dit verdriet. We zullen hem missen!
Door: Sigrun Jording

Zondag 19 augustus 2012, 14:55u

Beste familie en vrienden van Chiel, wij zijn een van de naaste buren van Chiel en tevens de hamster oppas. Het is nog steeds onwerkelijk, niet meer met onze buurman op het balkon? Niet meer die prachtige verhalen van deze levensgenieter? zo raar. Verder weten we nog steeds niet goed wat te zeggen, ik weet wel dat dat voor vele een groot verlies is. Voor alle familie, vrienden, kennissen heel veel sterkte en kracht. Lieve buurman Chiel, Bedankt en heb het hierna ook goed !
Door: Bert & Cors

Meer condoleances >>>