inloggen

familieberichten op internet

Jean-Marie Akkerman

18 december 1952 - 14 augustus 2012

Recente condoleances

Vrijdag 21 december 2012, 11:59u

18 december bellen voor zijn verjaardag. Telefoon afgesloten; dan maar mobiel; ook afgesloten. Wat is er aan de hand? Uiteindelijk via Google ontdekt dat Jean-Marie is overleden. Jean-Marie was een fijne collega van mij uit de Veenman-tijd. Ik had het idee dat het de laatste jaren beter met hem ging dan 5 jaar geleden. Helaas is dat niet bewaarheid geworden. Sterkte aan allen die JM moeten missen.
Door: Rob Huizinga

Zaterdag 01 september 2012, 22:20u

Rust zacht lieve vriend. Ik lag met jou in julie in het lumc en heb je leren kennen als een bijzonder mens . Trudie Wagner
Door: T Wagner

Donderdag 30 augustus 2012, 22:40u

Jean-Marie heb ik leren kennen in Leiden, als een erudiet, belezen en gedreven man, harde werker, vriend van Jan Jacob en Paul. Een liefhebber van het mooie in het leven, mooie dingen, muziek, heerlijk eten, fijne mensen. Een vriend door veel heen, een echte vriend. Helaas is zijn bezoek aan Oman in 1984 niet doorgegaan, we hadden ons er samen enorm op verheugd, plannen gemaakt om wadi\'s te bezoeken, schildpadden eieren te zien leggen, te slapen onder een zeil in de woestijn (echt waar, die kant had hij). Afrits-broek passen bij Bizon-Buitensport, JM in een afrits-broek, wat hebben we een plezier gehad! Onder zo een broek horen wandelschoenen, Lowa-achtig, dat was de volgende uitdaging, krijg JM maar eens uit zijn broques in dat soort schoenen, met zijn kindermaatje. Dierbaar, niet anders dan dierbaar zijn mijn herinneringen. Jacq (Jacqueline) kwam niet uit zijn mond, ik ben tot het laatste contact Jacquie (spreek uit Zjakkie) gebleven. Dankbaar dat ik heb hem mogen kennen en ik voel mee met de woorden: Eindelijk rust.
Door: Jacquie

Meer condoleances >>>