inloggen

familieberichten op internet

Recente berichten

Cor Crok WOLFGANG VAN KLEEFF Josepha Maria Antonia Vergouw - van der Ven ir. Jan Goitzen de Graaf Catharina Marie Jonker-Snel Marianne Lodder Lodewijk Petrus Sikkens Margaretha Alida Ruiter - Sengers Coralia Virginia Dekker-Wezepoel Johan de Keijzer

AdvertentieRecente condoleances

Gisteren, 12:09u

Henri George Michel Vanstaen

Het blijft een raar gevoel een vader die je twee jaar hebt gekend en zomaar ineens er niet meer is. Papa echt jammer! We hadden nog heel veel te bespreken. Ik weet dat we beide het gevoel hadden dat we de boot gemist hebben. Nu blijft het bij een briesje, maar de storm raast nog in mijn hart. Sailing home.Henri ik lijk zoveel op jou! Liefs Margriet
Door: Margriet Pot

Zaterdag 20 december, 21:42u

Drs. Frederick James Adrianus Mostert

Heel veel sterkte voor de familie. Fred was de huisvriend van mijn moeder Leonie uit Castricum. Ze deden veel dingen met elkaar vakanties, etentjes, dansen..totdat de gezondheid van Fred steeds meer achteruit ging. Jammergenoeg heeft mijn moeder hem niet meer kunnen zien een laatste keer. Ze is er kapot van. Heel veel sterkte voor iedereen. Claudia uit Frankrijk.
Door: Claudia Klein Overmeen

Zaterdag 20 december, 18:21u

Drs. Frederick James Adrianus Mostert

Een collega wiens betrokkenheid met het NGTV voorbeeldig was. Zijn aanwezigheid, zijn vriendelijkheid, blijven in mijn geheugen verbonden met de belangrijkste evenementen in het leven van de vereniging. Hij was sinds het begin ook een bemoedigende, deskundige deelnemer aan de bijeenkomsten van de Sectie Notariaat en Civiele Advocatuur van het NGTV. Wat zullen we hem missen! Van harte gekondoleert, familie Mostert!
Door: Umberto Barelli

Zaterdag 20 december, 17:07u

Kees Zonderhuis

Lieve gien gecondoleerd met dit grote verlies en heel veel sterkte. Oud-collega Mirjam
Door: Mirjam van Blanken

Zaterdag 20 december, 15:46u

WOLFGANG VAN KLEEFF

Antoinette, we lazen zojuist het overlijdensbericht van je vader in de krant. Ik wens jou en je familie veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies.
Door: Myra en Martin Schriek

Zaterdag 20 december, 11:42u

Puk Schol-Kolk

Van harte gecondoleerd en sterkte
Door: Herman en Marjon Kolk

Zaterdag 20 december, 01:28u

Michel van Bree

Bij deze wil de familie van Michel condoleren met hun verlies. Wij kennen elkaar via de KM en buurthuis Westend en hebben samen vaak een biertje/bacardi gedronken.
Door: Chiel Steenstra

Vrijdag 19 december, 20:39u

Tom Brinks

kan het niet geloven maar in het pannetje van het LUMC ga ik een visje grillen en ik zal je nooit vergeten. OR ABVA en je humor, de leuke grappige verhalen van de viswedstrijden.
Door: saskia rusman

Vrijdag 19 december, 17:26u

Huub Smit

Huub, ik zal je missen! De gezellige etentjes op balkon en in huis, De leuke en uitdagende discussies laat en vroeg aan de bar, Even je verhaal kwijt kunnen, De vele uitstapjes, Enz. enz. 21 jaar was jij een fijne BUURMAN! Jou kerstboom zal ik nu alleen moeten afbreken maar die komt er de komende jaren ook gewoon weer te staan! Rust zacht en wie weet komen we elkaar nog eens tegen. De Buurman (Bob) Ik wens familie/vrienden veel sterkte en kracht de komende tijd.
Door: Bob ten Broeke

Vrijdag 19 december, 17:01u

Nicolaas Bos

lieve Karin Joyce en Familie ik hoop dat jullie met elkaar de kracht vinden om door te gaan ,heel veel liefs en heel veel sterkte in deze hele moeilijke tijd Geer Jong-de boer
Door: Geer

Bericht zoeken

Gebruik één of meer van de onderstaande velden om een bericht te zoeken.