inloggen

familieberichten op internet

Recente berichten

Joke Kok-Nanne Jeannette van der Wal - de Kock Trudy Scheltes - de Jong Jo Karsten - Rustenburg Gerard Botman Jaap Meuleveld Pieternella Johanna Meij - van Antwerpen Paulus Willebrordus Nan Klaas Wildeman Adam Michiel Jooren

AdvertentieRecente condoleances

Gisteren, 21:31u

Johan Rinse Kiefte

Gecondoleerd Veel sterkte toegewenst aan de familie en vrienden met het verlies van Johan.
Door: E.Koelewijn

Gisteren, 21:10u

Alex Pison

Gecondoleerd Sylvia met het verlies van Alex.
Door: Conny Constandse-Kloots

Gisteren, 16:49u

Michel Homeijer

Beste familie, ik wil je jullie heel veel sterkte toe wensen met het verlies van Michel. Een bijzonder joch, veel te jong. Wat een verdriet. De herinnering aan Michel ga ik terug naar mijn jongste jeugd, spelen bij de garages van de Dompvloetlaan, blikkie-trap, knikkeren of voetballen. De laatste jaren kwam ik hem weer tegen in het Bergense. Altijd leuk om weer even een praatje te maken. Met gedachte terug naar vroeger.... Heel veel sterkte met dit verlies....
Door: Lidia de Wit

Gisteren, 14:56u

Douwe Taeke Koenen

Turfschip is stil geworden zonder Douwe!
Door: Ben Kenbeek

Gisteren, 13:11u

Michel Homeijer

familie en vrienden, veel sterkte met het verlies van Michel, een aardige en bovenal eerlijke man is veel te vroeg heengegaan.
Door: john olof

Gisteren, 10:20u

Hans Beths

De grote swinger is niet meer! Ook ontzettend fijne jaren met hem gehad. Hij was een natuurtalent, een geweldige drummer en jarenlang een maatje. Hans, rust in vrede.
Door: Lex Jasper

Gisteren, 02:15u

Michel Homeijer

Te kort maar je hebt geleefd. Ervaringen met jou zal ik nooit vergeten. Jij hebt in deze te korte tijd meer meegemaakt als 10 andere. Ga je missen.
Door: Jasper

Bericht zoeken

Gebruik één of meer van de onderstaande velden om een bericht te zoeken.